Trond Vernegg
, , ,

Granatsjokk over flere tidsepoker

Røyken har akkurat lagt seg når vi møter Trond Vernegg. Heldigvis er det hans egen piperøyk og ikke granatrøyk fra krigens grusomheter. Den siste finner du i bokform.
,

"Hvalers indiske datter" er bare begynnelsen

Hvalers indiske datter er en bok om India. Og om Norge, om kontraster, om identitetsproblemer og hva de kan føre til. Forfatteren lover to bind til, så det er bare å glede seg.
Jan Ove Ekeberg med sin relanserte bok "Et liv i isen"
, ,

Jan Ove Ekeberg relanserte "Et liv i isen"

Jan Ove Ekeberg har samarbeidet med mange forlag gjennom en lang karriere som journalist og forfatter. Når det gjaldt relansering av hans bok om polarhelten Adolf Henrik Lindstrøm, var Ekeberg ikke i tvil om at Kolofon forlag tilbød det beste konseptet.
, ,

Harske gleder - Det handler ikke om hvor du går

Dette er ikke boken for deg som ønsker tips til hvor ferden skal gå. Harske gleder handler om opplevelsen av turen og litt erotikk.
,

Intervju med Jan Elisabeth Lindvik

På 80-tallet gikk Jan rundt som en helt vanlig mann. Når Jan etter tre år som leder av FTPN (Forbundet for transpersoner i Norge) trådde av, skjedde det i kvinneklær.
,

Boktreff på Eldorado bokhandel

Vi holder Boktreff med våre forfattere en gang i måneden på Eldorado bokhandel, kl 17.00 Det blir presentasjon av bøker, bokprat og signering. Vi kommer med datoer for høstens boktreff etter hvert.

Forberedelse av manus

Når du skal levere ditt manus til Kolofon har vi laget en sjekkliste for deg slik at prosessen blir mest mulig smidig. Her forteller vi deg hvordan du skal levere et ferdig formatert manus og hvordan bilder skal leveres. Manus Leveres så…