, , , , ,

Bokutgivelse, en reise mot selvrealisering

Å gi ut bok er en begivenhet. Du har jobbet målrettet med teksten, kanskje i årevis, og gleder deg til å få verket i hånda. Nå skal du jammen vise dem!
, , , ,

Ingen ser en bok som ikke synes: Hvorfor coveret er Alfa & Omega for deg

Å gi ut bok er en begivenhet. Du har jobbet målrettet med teksten, kanskje i årevis, og gleder deg til å få verket i hånda. Nå skal du jammen vise dem!
, ,

Gi ut bok og vær sjef over den!

For et års tiden siden var jeg nesten sikker på at jeg ville gi ut ei bok. Jeg tenkte det var en historie som burde bli fortalt fordi den ville inspirere mange til å ta seg ut til de fineste opplevelser i fjellet. Det var en historie som lå gjemt blant fjell, støler og dyrelivet, som fortjente å bli fortalt.
, ,

Derfor valgte jeg Kolofon Forlag til min bokutgivelse

Jeg benyttet Kolofon i forbindelse med utgivelsen av boken «Mord på Valdresbanen» i 2017, og har bare utelukkende positive ting å si. Det er et gjennomprofesjonelt forlag, med svært dyktige medarbeidere.
, ,

Bok på ”eget” forlag – ny trend

Vi valgte å utgi boka på eget forlag. Kolofon Forlag viste seg å være et godt valg. Profesjonelle folk som kjenner bransjen til fingerspissene. De sørger for korrektur, utforming, trykk og leveranse, samt innmelding i bokdatabasen.
Trond Vernegg
, , ,

Granatsjokk over flere tidsepoker

Røyken har akkurat lagt seg når vi møter Trond Vernegg. Heldigvis er det hans egen piperøyk og ikke granatrøyk fra krigens grusomheter. Den siste finner du i bokform.
,

"Hvalers indiske datter" er bare begynnelsen

Hvalers indiske datter er en bok om India. Og om Norge, om kontraster, om identitetsproblemer og hva de kan føre til. Forfatteren lover to bind til, så det er bare å glede seg.
Jan Ove Ekeberg med sin relanserte bok "Et liv i isen"
, ,

Jan Ove Ekeberg relanserte "Et liv i isen"

Jan Ove Ekeberg har samarbeidet med mange forlag gjennom en lang karriere som journalist og forfatter. Når det gjaldt relansering av hans bok om polarhelten Adolf Henrik Lindstrøm, var Ekeberg ikke i tvil om at Kolofon forlag tilbød det beste konseptet.
, ,

Harske gleder - Det handler ikke om hvor du går

Dette er ikke boken for deg som ønsker tips til hvor ferden skal gå. Harske gleder handler om opplevelsen av turen og litt erotikk.
,

Intervju med Jan Elisabeth Lindvik

På 80-tallet gikk Jan rundt som en helt vanlig mann. Når Jan etter tre år som leder av FTPN (Forbundet for transpersoner i Norge) trådde av, skjedde det i kvinneklær.